28.11.2006 г., 18:54 ч.

ДОРИ И МЪРТВА 

  Поезия
787 0 14
В такава нощ не искам да заспивам,
щом в съня ми няма да пристигнеш ти.
Ще те чакам будна,(тъй съм по красива)
и ще трепна в очите ми да заблестиш.


В такава нощ не искам да говоря.
Ще разпръсна думите по бледата стена.
И ще те чакам,бездиханна и гола
в леглото ми обгърнато от самота.


В такава нощ забравяй всяка болка.
Пълни във шепите ми обич и ми я дари.
В кръвта ми вливай се като отрова,
но дори и мъртва,моля те до мен бъди.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??