Nov 28, 2006, 6:54 PM

ДОРИ И МЪРТВА 

  Poetry
789 0 14
В такава нощ не искам да заспивам,
щом в съня ми няма да пристигнеш ти.
Ще те чакам будна,(тъй съм по красива)
и ще трепна в очите ми да заблестиш.


В такава нощ не искам да говоря.
Ще разпръсна думите по бледата стена.
И ще те чакам,бездиханна и гола
в леглото ми обгърнато от самота.


В такава нощ забравяй всяка болка.
Пълни във шепите ми обич и ми я дари.
В кръвта ми вливай се като отрова,
но дори и мъртва,моля те до мен бъди.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??