17.02.2012 г., 18:50 ч.

Дори не ме боли... 

  Поезия » Друга
594 0 6



По устните пресъхнали целувки
по кожата изстинала следа
студени смачкани завивки
и скърцаща от вятъра врата
Очи подпухнали след нощ безсънна
и хапка в гърлото със вкус горчив
пътуване със  лодката бездънна
и споменът че си страхлив...
Без болка е извадено сърцето -
един изтъркан механизъм стар
измъчена усмивка на лицето
и вече си без пристан и без фар...
От сняг пътеките се скриват
не е студено липсват сетива
отровените рани се промиват
с отварата от мъдрата трева...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??