11.12.2008 г., 13:21 ч.

Дори в отвъдното... 

  Поезия » Любовна
1070 0 16

Дори в отвъдното ще те открия!

(Сатанаил все още ми дължи пари)

Ако трябва - два пъти ще се убия,

но ти завинаги ще бъдеш „Ти!!!”

 

Дори в отвъдното ще те докосвам!

(на дяволите им е писнало от death)

Умирането нищо не ми коства...

Куршумът в тиквата е просто вид билет!

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??