25.04.2019 г., 10:42 ч.

Достатъчно 

  Поезия
457 0 0

Достатъчно.
Много мисли имам за теб:
всяка една като капка...  всичките - океан.
Възможно.
От всички моменти, прекарани с теб,
да пазя няколко... безброй любими.
И е сложно.
Да забравя това чувство към теб -
Възможно ли е? - Мисля, че не.
Затова просто,
без да искам дори,
ще го пазя достатъчно дълго.
 

© Мария-Магдалена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??