Apr 25, 2019, 10:42 AM

Достатъчно 

  Poetry
439 0 0

Достатъчно.
Много мисли имам за теб:
всяка една като капка...  всичките - океан.
Възможно.
От всички моменти, прекарани с теб,
да пазя няколко... безброй любими.
И е сложно.
Да забравя това чувство към теб -
Възможно ли е? - Мисля, че не.
Затова просто,
без да искам дори,
ще го пазя достатъчно дълго.
 

© Мария-Магдалена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??