22.11.2008 г., 16:32 ч.

Достойно 

  Поезия
555 0 8
Не ме обърквай
със сладникав пай...
Обичам те.
Преминах земетръси...
Достойно те понесох.
И докрай.
Не в Холивуд...
В сърцето Те потърсих...

© Людмила Билярска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??