8.01.2012 г., 21:52 ч.

Дотебие 

  Поезия » Любовна
663 0 3
По пръстите процежда се залязващото време
по кожата попиват въздишки на наслада
и дневните тревоги сънят ни ще отнеме
и прероди душата в по-слънчева и млада...
В дотебие примирам
от ласкава възхита
и тръпка нежносластие по глезените плъзва...
Щом погледът ти трескав безмълвно ме попита
с целувки ще отвърна
че не -
не ми омръзва!

Милена Белчева

© Милена Белчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??