Jan 8, 2012, 9:52 PM

Дотебие 

  Poetry » Love
606 0 3
По пръстите процежда се залязващото време
по кожата попиват въздишки на наслада
и дневните тревоги сънят ни ще отнеме
и прероди душата в по-слънчева и млада...
В дотебие примирам
от ласкава възхита
и тръпка нежносластие по глезените плъзва...
Щом погледът ти трескав безмълвно ме попита
с целувки ще отвърна
че не -
не ми омръзва!

Милена Белчева

© Милена Белчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??