6.10.2006 г., 9:35 ч.

Дотолкова 

  Поезия
535 0 8

Дотолкова на себе си приличам,
че трудно би било да изневеря,
на своята душа,да я залъжа-
че с теб да продължа аз
има смисъл....
Дотолкова и на теб приличам,
че с годините съм се калила,
от теб не мога нищичко да скрия,
а ти ако опиташ-винаги разбирам!
Дотолкова съм обединила
теб и себе си-в една личност,
че глупаво ще е след всичко
тук да те оставя и да си замина!!!
05.10.2006g.



© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??