7.09.2012 г., 21:28 ч.

Довиждане лято 

  Поезия » Пейзажна
630 0 1

Довиждане, слънчево лято,

от утре есента долита,

щом готово е птичето ято,

там далече на юг да отлита.

 

Няма да ги има слънчевите дни

и летните нощи горещи,

ще бъде студено и дъжд ще вали,

не ще има време за срещи.

 

Но аз не ще тъгувам, лято,

догодина ще се върнеш ти,

защото частица от тебе нося

и с нея сърцето ми живо тупти.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??