4.12.2008 г., 9:08 ч.

Довърши ме! 

  Поезия » Друга
531 1 0
Виждал съм те да убиваш много мечти.
Чувал съм те как изричаш лъжи.
Крещя в твойте очи: Eла ме нарани!

Моля те, приеми моята молба.
Изтръгни от мен таз душа.
Мъката от мен освободи.
Постави края на мойте дни.
 
И нека душата ми да полети
високо, дори над всичките мечти
Използвай ме, използвай ме, дори когато ме боли,
но сбъдни всички свои мечти.

Не се бой.
Свикнал съм вече.
Никой не може да ми навреди, откакто ти ме нарани.
Не усещам болката от думите, нито от делата.
Усещам само омразата, която е в на хората сърцата.

Хайде! Чакам те! Довърши ме!

© Александър Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??