- Две кашкавалки и една боза!
- На млякото защо се мръщиш?
- Защото ми мирише на коза,
... от нивата – направо в къщи!
- На баницата пък какво и́ има?
- Не ям с такова сирене от крава.
- Това е истинско, сега уби ме!
- Но в магазина друго се продава!
- В жилетката... виж в левия ми джоб
вземи си едрите банкноти,
купи́ си калимавка, че за поп
ще ти потрябва,... Павароти!
Опяваш все и много си ленив...
защо са ти чорапите различни?
- Но бабо – той светът ни днес е крив!
- Почакай да ти се усмихне лично!
- ... В жилетката ти няма пукнат лев!
- Така ли??!... мислех си, че съм богата!
- Къде е пушката ми с дървената цев,
на дядо да откраднем банкомата?! 😊