5.06.2007 г., 13:09 ч.

Дробно  

  Поезия
460 0 0

Дробно 
Една втора, две трети... Дробно.
Откога броим  така?!
Наляво. Надясно. Пробно.
С черна вода река. 
Ламинат наместо паркета,
На половинката роб!
Как се качва в ракета,
стъпил на дроб?!? 

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??