4.01.2020 г., 7:42 ч.

Дронове 

  Поезия » Философска
487 0 0

Невидимите дронове*

на човешката ми същност

се лутат в пространството

между Земята и Създателят.

Батерийте им са напривършване.

Светват - изгасват - светват...

Обречени дронове

в една Вселена изпълнена

с енергийни вампири,

където мракът е господар,

а тъмнината висша форма

на съществуване.

 

_________________________________________

-*Дрон - безпилотен летателен апарат

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??