24.11.2005 г., 20:11 ч.

Друг 

  Поезия
679 0 4


                          
                   Защо идваш сега?
                   Защо те нямаше, когато имах нужда?
                   Защо отхвърли любовта ми?
                   Защо навремето си тръгна?

                   Идваш сега - какво очакваш?
                   Да влезеш пак в моя дом,
                   сина си малък да прегръщаш
                   и да се правим, че нищо не е било?

                   Защо идваш сега?
                   Аз вече нямам нужда.
                   Друг прие моята любов,
                   друг твоя син с обич ще обгръща!

                    ДРУГ! ДРУГ! ДРУГ!!!

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??