30.01.2009 г., 18:58 ч.

Друг обичам вече 

  Поезия » Любовна
707 0 4
С теб искам ли да бъда още?
... напускам те - без страх!
Сънувам друг - с мен си нощем
и не знам дали е грях!

Трябва ли да те обичам вече?
Сърцето ми за тебе не тупти.
Когато ме целуваш вечер,
искам друг над мен да бди!

© Недислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??