20.11.2007 г., 9:50 ч.

Друг свят в дpуго време 

  Поезия
544 0 0
Телефонът спря и сякаш с това животът ми замря.
За сетен път си тръгна ти, а аз останах сама с мечти.
Затварям  своите очи, а там - друг свят, друго време.
Галя мъжките ти рамене и се наслаждавам на тях за миг поне.
Жадно с устните целувам от тялото ти всяка мъничка частица,
и макар да се уморя, няма да спра, няма да спра.
С любов и нежност ще те даря, ала ще те накарам
от страст да стенеш на всяка цена.
Друг свят в дpуго време, но ти си с мен, а аз - със тебе.

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??