12.02.2008 г., 21:23 ч.

Друга съм 

  Поезия » Любовна
556 0 8

Пак съм друга,

когато думи изричаш,

в мен сърцето  пронизваш

и ехото чува се утре.

Отдалечаваш се

и аз вървя изморена,

ще посрещна деня натъжена,

а нощта ще е дълга, студена.

Друга съм...

В мен сърцето ранено кърви.

В  жарта ще изгаря, крещи,

а душата в  болка ще тлее.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??