5.10.2005 г., 19:28 ч.

Другата 

  Поезия
1146 0 3
Тази нощ отново съм сама.
Ти сигурно си с нея,
ръката й те гали в черната тъма...
Тя отне те...И преставам да се смея.

Косите и целуваш сластно,
а телата ви потръпват от страстта.
Устните ви се докосват нежно и опасно
и потъвам пак в безкрайността.

Очите ви се търсят и намират...
Любов сега те свързва с нея.
В нощта се нежно дланите допират.
Тя отне те...И преставам да живея.

© Кристиана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??