9.08.2012 г., 11:18 ч.

Другата 

  Поезия » Любовна
467 0 0

Аз винаги ще съм онази, другата,

която с нежни думи и със топъл глас,

те приласкава нощ след нощ с усмивка влюбена

и ти дарява обич, топлина и страст!

 

За тебе винаги ще си остана другата -

жена, която срещна на шега,

жена без име, без права, без чувства,

която само иска да те има във нощта!

 

Това съм аз - не Тя, а Другата -

жена, с която можеш да делиш

любов и страст, и болка незаслужена,

докато с Нея своята съдба градиш.

 

Позна ли ме - приятно ми е - Другата,

онази, дето не е с тебе, а сама,

но те обича, затова ти обещава

да бъде с теб до края на света!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??