15.09.2010 г., 10:17 ч.

Другата 

  Поезия » Любовна
521 0 5

                                  Другата

 

                        Ти не знаеш коя съм,

                        затова спокойно те гледам.

                        До теб се усмихва невинно

                        твойта невръстна победа...

                        Не знам ти какво си -

                        аз останах мечтата...

                        Не знам и какво имаш,

                        но ти му знаеш цената...

 

                                                                            1994 год.

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??