Другата
Ти не знаеш коя съм,
затова спокойно те гледам.
До теб се усмихва невинно
твойта невръстна победа...
Не знам ти какво си -
аз останах мечтата...
Не знам и какво имаш,
но ти му знаеш цената...
1994 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados