20.04.2008 г., 11:40 ч.

Другата жена 

  Поезия » Друга
1984 0 21



                               За нея аз съм Другата жена.
                               За теб коя съм?
                               За нашето дете съм мама.
                               Ти чий баща си?

                               Тя - Другата, отглежда ти сина
                               и Другата не спи по цели нощи.
                               Тя - Другата, не жали си труда.
                               И Другата те мисли... Още.

                               За нея съм онази - Другата жена.
                               Не ми достига време  да съм дама.
                               Но  в тази празна,  смешна суета
                               за нашето дете оставам мама.

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??