Apr 20, 2008, 11:40 AM

Другата жена 

  Poetry » Other
1996 0 21



                               За нея аз съм Другата жена.
                               За теб коя съм?
                               За нашето дете съм мама.
                               Ти чий баща си?

                               Тя - Другата, отглежда ти сина
                               и Другата не спи по цели нощи.
                               Тя - Другата, не жали си труда.
                               И Другата те мисли... Още.

                               За нея съм онази - Другата жена.
                               Не ми достига време  да съм дама.
                               Но  в тази празна,  смешна суета
                               за нашето дете оставам мама.

© Илзе Енчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??