29.08.2004 г., 16:43 ч.

Другата в мен 

  Поезия
1366 1 1
Не съм аз тази дето все пише
за разочарования , любови и спомени.
Тя е другата в мен.
С нея се мразим много понякога
(точно за няколко мига)-
докато не помислим за теб.

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??