Домат не пониква-
да не ти дреме!
Друг ще поникне
от ново семе.
Колата се чупи-
не се притеснявай!
Друга купи си,
пали, заминавай!
Работа нямаш-
не се кахъри!
Друга ще имаш
от ранни зори.
Мома не ти дава-
да не ти пука!
С друга ще имаш
пълна сполука.
Ти си перфектен,
грижовен съпруг.
Жена ти , обаче,
ляга със друг.
Животът те скапва,
ти нямаш заслуги!
Но...винаги има
графата-,, и други".
© Георги Янков Всички права запазени