24.02.2015 г., 23:55 ч.  

Други не искам 

  Поезия
601 1 0

Не ме споделяй със други.
Аз съм толкова, толкова твоя.
Не искам никой друг да ме буди,
не искам друг да ми руши покоя.

За мен не разказвай на никого,
току-виж, че взел ме харесал
и от теб да ме вземе опита,
не искам друг косите ми да реше.

И не че ще може, но трябва ли
да казвам, че си единствен за мене?
Аз не искам друг да ме радва,
това е на теб отредено.

Пази ме само, само за себе си.
Сякаш съм златно съкровище-дар.
Сякаш от мене обсебен си.
Сякаш всичко за мене би дал.

Не ме споделяй със други,
защото не мога чужда да бъда.
Аз само за тебе съм чудо.
ТВОЯ да съм е мойта присъда.

© Рали Всички права запазени

Р.Братанова

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??