19.05.2007 г., 22:00 ч.

Другите са Ада... 

  Поезия
713 0 5

Кратък е живота...
от мигове отрова...
... бавна и... горчива.
Мълчалива е Съдбата
В думи... изтощени
дните отминават...

Копнеж за отмора...

смисъла крепи...
... напразно
в осъзнаването...
... ясно
... че другите са АДА.

Чашата тежи...
животът я препълни...
с апатия я изпълни...
Клепачите са уморени...
... мечтите похабени
в лутания... напразни.

Замълчи... !!!
Та кой си ти... те питам?
Остави ме днес да пия...
от чашата преляла...
душата с апатия заляла...
С увереност говориш...
но не ми се слуша вече.

Спектакъл без сценарий...

е животът...
Редовете празни...
прожекторите прашни.

Една последна глътка...
... от чашата
преляла със отрова...
... дарих си с усмивка.

Вече не чакам зората...

... това е твоята усмивка.

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??