1.06.2008 г., 23:11 ч.

Другото аз 

  Поезия
614 0 6



                                                 ДРУГОТО АЗ

 

 

                                   Животът ме научи на толкова неща...


                                   Да бъда груба. Да съм неревнива.

                                   Да не прощавам – даже да греша.

                                   Да съм изискано цинична.

                                   И не да пея – да ръмжа.

 

                                   А мека съм и съм ревнива.

                                   Прощавам – даже да греша.

                                   И съм наивно романтична.

                                   И чуруликам. Не ръмжа.

 

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??