11.09.2019 г., 23:34 ч.

Дум-дум 

  Поезия
399 0 3

 

Дум-дум, ДУМ-ДУМ...

Ясен звук, прииждащ шум.

 

Пак ли не спиш, сърце?

Сянка съм без лице.

 

Пламък съм, но без дим.

Покрив съм без комин.

 

Порив съм без криле.

Без жито и сърп – поле.

 

Танц съм, но без танцьор.

Сцена съм без актьор.

 

Лека като перце,

само тебе имам, сърце!

 

ДУМ-ДУМ, дум-дум...

Стихващ звук, далечен шум.

 

 

 

11.09.2019

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=w3MMMgxjLFk&list=RDw3MMMgxjLFk&start_radio=1

 

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??