25.11.2007 г., 0:22 ч.

Дума или Две!!! 

  Поезия » Любовна
700 0 3

                           Вятър носи нежен аромат
         ... поисках да остана завинаги млад,
                           разпенва морските вълни
         ... горчивите сълзи преглътни
                                          жив е споменът за теб
                                                       но защо тогава смисълът е ОТНЕТ?!
                          Вятър си играе с нежни коси,
                    милвам други красиви очи,
                                     но защо ОБИЧАМ ОЩЕ ТЕБ?!
                Ти си с друг,
                            дадох си ОБЕТ,
                                   попаднах в омагьосания кръг.

                Пожелах те, да си моя,
                                       наруших покоя,
                                         но ще извърша и други ГРЕХОВЕ,
                                                            само за мили ДУМА ИЛИ ДВЕ!!!


          Р А З П Р Ъ С Н Е Т Е    И    М Е Н     М О Г Ъ Щ И    В Е Т Р О В Е

 

© Веселин В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Това не е просто любов, това са думи две - тривиални или не, радост или лъжа, за някои са съдба,за други мечта....
  • "Пожелах те, да си моя,
    наруших покоя,
    но ще извърша и други ГРЕХОВЕ,..."

    Хе,хе...!
    Необуздано! То, любовта,каква друга да бъде...?!

  • Веско, поздравления !!! Много оригинално ! А смисълът - той е ясен ...това е просто любов ! Много ми хареса !
Предложения
: ??:??