15.03.2009 г., 12:26 ч.

Думи 

  Поезия » Друга
419 0 7

Обвиняват ме...

 

... говоря много,

понякога

сама на себе се

съчувствам,

 

дарена с

празнословия,

не спирам,

 

думите, търсят виновен...

 

... някъде,

на края на дъгата,

ще замълча...

... дотогава

има време...

 

... многоточията,

едно след друго

търсят си място,

някъде,

между тях

 

казах Нещо,

което беше невъзможно

да произнеса,

 

думите не прощават...

 

надявам се,

не съм лишена

от смисъл...

 

... обвиняват ме...

 

... използвам ги,

понякога правилно,

 

думите съдят!

 

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??