9.01.2019 г., 9:19 ч.

Думите, с които те обичам 

  Поезия » Любовна
680 6 6

Те са изписани малки звезди,

сърца и усмивки, звънчета искрящи.

Сипят се кротко по белият лист

и се превръщат във щастие.

Ти ги усещаш. Отвръщаш ми с тях.

С думи гальовни дъждът ни вали.

Нищо не искаме. Мокро е в нас.

И е прекрасно. Нали?

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??