11.11.2007 г., 14:12 ч.

Думите 

  Поезия » Друга
632 0 7
Като им изровиш на Думите
отвътре чепатото и изстържеш
острите им шипове,

след което разресваш по посока
на косъма, даваш една бисквита
и внезапно…

Проумяваш…

Думите
Са
Просто
Думи.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??