18.03.2015 г., 21:21 ч.

Думите на любовта 

  Поезия » Любовна
738 0 4

Думите на любовта

 

Не ме разбираш и думите умират

в най-страшната от всички тишина -

в бреговете си вълните не се спират

и кораби не тръгват в далнина.

 

Не ме разбираш или дори не искаш

ти чувствата си сам да разбереш -

не стига само в прегръдки да ме имаш

като обект на мъжки интерес!

 

Не ме разбираш и няма помежду ни

ни мост, ни път да свърже две души -

телата - за срам, най-голи са без думи,

и любовта без думи се руши!

 

 

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??