25.06.2007 г., 16:27 ч.

думите написани 

  Поезия
584 0 7



Думи написани,
с щастие орисани,
радост даряват
и сърцата сгряват.

Често казват,
били те истинни.
А защо не просто
мечти описани...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??