Jun 25, 2007, 4:27 PM

думите написани 

  Poetry
576 0 7



Думи написани,
с щастие орисани,
радост даряват
и сърцата сгряват.

Често казват,
били те истинни.
А защо не просто
мечти описани...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??