2.11.2007 г., 14:14 ч.

Душа 

  Поезия » Любовна
695 0 1
Жар пламти в моите гърди,
бушуват чувства и опустошават,
душата ми се бори за твоята любов,
нежност и страст се преплитат,
пламъкът в моите очи ,
необятен е той в моето сърце,
не искам твойто тяло,
не искам да го любя,
искам да любя твоята душа,
да се слеят те в едно,
да усетиш нейната чистота,
да усетиш нейната красота.

© Лъв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??