15.08.2010 г., 20:50 ч.

Душа 

  Поезия » Любовна
421 0 0

Като крадец нахлу ти в мойте сънища,

на пръсти се промъкна там

и приласка ме, и измами ме, накара ме

душата си да искам да ти дам.

 

Събудих се в мрака стресната,

усетих го с всичките си сетива,

отнесъл беше някъде далече,

откраднал беше моята душа.

 

Крадец коварен, моля те, върни я -

не мога да живея аз така.

Ще трябва да умра или пък да се скрия -

останала ми беше само ТЯ.

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??