Като крадец нахлу ти в мойте сънища,
на пръсти се промъкна там
и приласка ме, и измами ме, накара ме
душата си да искам да ти дам.
Събудих се в мрака стресната,
усетих го с всичките си сетива,
отнесъл беше някъде далече,
откраднал беше моята душа.
Крадец коварен, моля те, върни я -
не мога да живея аз така.
Ще трябва да умра или пък да се скрия -
останала ми беше само ТЯ.
© Таня All rights reserved.