22.09.2005 г., 16:09 ч.

Душа на птица 

  Поезия
886 0 5
Не ме обсебвай!
Нека да съм вятър,
издул платната в мачтите
на кея.
Или проливен дъжд,
измил от сивотата дните.
Душата ми на птица
жадува из простора да се рее.
Изтрий тревогата в очите!
При всеки залез,буря или болка
при теб в гнездото птицата ще се завръща.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??