23.09.2015 г., 22:37 ч.

Душа пеперуда 

  Поезия » Друга
371 0 1

След всяка моя благодарност
душата ми е пеперуда
към своята градина с вярност,
устремена без принуда.

Така неволно със любов
да целуне всеки цвят
и всеки стрък да е готов
красота да е за този свят.

И нека всяка пеперуда
да бъде нечия душа,
във полета си без заблуда
да среща само светлина.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??