11.11.2007 г., 18:23 ч.

Душата ми 

  Поезия
942 0 6

Душата ми - изгубена и

                                    чужда -

камбана дири - в нея да

                                          притихне.

Душата ми - до костите

                                             олющена -

до мен се спира - тъжна е -

                                                      пречистена.

Душата ми - безпътна,

                                         изнасилена -

сама търгува свойте

                                             "малки" истини.

Душата ми - жестока,

                                         самовлюбена -

не ще кумири -

                             вече е

                                       безмислено...

 

© Христина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??