21.04.2022 г., 17:17 ч.

Душата ми чака те 

  Поезия » Любовна, Авторска песен, Свободен стих
521 0 2

Душата ми чака те!

Душата ми търси тебе,
моли се да звъннеш,
чака,а сърцето плаче...
Подсъзнателно почукване

 на вратата чакам...
Сякаш вечно наш'те
души са близкото далече...–
И в далечината -  към тебе аз 
протягам две ръце!

Но виждам обаче - затворени са 
с трясък на'ще врати,

не виждам вече твоето красиво лице...
Чакам те да ме потърсиш,
чакам те като малко дете.... 
За мен отново да отвориш твоето сърце....
Но телефона все тихо мълчи...
И капките дъжд броя заедно 
с моите сълзи...
Зная ли,дали ще те видя отново...
Или сърцето мое още теб
ще търси жално и все още пепел ще рони...

 

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Произведението е включено в:
  749 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Къде чака?
    Много хубаво!
  • Ивана, ти обичаш Бог и вярваш в Него! Бог е любов и той помага на влюбените да се намерят! Обичай и ще бъдеш обичана! Ще дойде момента, когато истинската любов ще те споходи!
Предложения
: ??:??