17.03.2018 г., 22:45 ч.

Душата ми е есен 

  Поезия » Любовна
517 1 2

Душата ми е есен подранила,
златиста, с дъх на кестени и мак.
Ту топла, ту прохладна и ранима,
но с обич като орис в полумрак.
Аз крия се в листата бледожълти
и вятъра разпръснал цветове,
през есенния порив меланхолен
във моите копнежни светове.
Душата ми е есен многолика
ту тиха, ту с бедствиен подем,
но в есенната нежност моя има
Искри от обич, пламък негасен.

© Веселина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??