Mar 17, 2018, 10:45 PM

Душата ми е есен 

  Poetry » Love
506 1 2

Душата ми е есен подранила,
златиста, с дъх на кестени и мак.
Ту топла, ту прохладна и ранима,
но с обич като орис в полумрак.
Аз крия се в листата бледожълти
и вятъра разпръснал цветове,
през есенния порив меланхолен
във моите копнежни светове.
Душата ми е есен многолика
ту тиха, ту с бедствиен подем,
но в есенната нежност моя има
Искри от обич, пламък негасен.

© Веселина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??