23.09.2016 г., 17:19 ч.

Душата ми не е хотел... 

  Поезия » Любовна
1793 9 8

Душата ми не е хотел
за чужда обич и любови. 
Щом в нея някой съм приел
не е за авантюрите му нови.

Не я превръщайте в бардак
със спомени за лудост на телата
и обичта към друг да се повтори пак
до  като мокрите ми рамената.

За всяка ваша болка споделена
аз плащам единичната ви стая,
с монета от една сълза студена,
с банкнота на която пише -"краят"

Душата ми не е неонът в мрака,
не е хотелска евтина услуга. 
Душата ми, душата на глупака
си иска обич ...нищо друго.
 

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??