7.05.2007 г., 13:29 ч.

Душата ми понякога трепти 

  Поезия
512 0 4

                                             Душата ми понякога трепти,
                                             дали от болка радост или от тъга?
                                             Божествен глас тихо ми шепти:
                                             -Дишай, не търси смъртта!

                                             Душата ми понякога трепти.
                                             Опасен звук, тревожен... или мним?
                                             Гърлото ми иска да крещи
                                             в очакване на глас любим.

                                                                     ***

                                             Душата ми понякога трепти,
                                             но днес й е студено и трепери.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??