20.11.2019 г., 9:23 ч.

Душевен блян 

  Поезия » Философска
720 1 2

Изгубена, несподелена си оставам,

живота свой аз гледам отстрани

и с бавни стъпки остарявам,

остават в мен несбъднати мечти.

 

Отдадено на битието, 

и на децата е сърцето, но

пламък жив, недогорян

мъждука в мене като блян.

 

Вървя объркана по своя път,

лутам се, очаквайки мигът,

който ми дарява светлина,

душата ми изпълва с топлина.

 

Любов красива аз жадувам,

и нежни страсти трепетно сънувам,

протягам ръце в тъмнината,

с очи невидими долавям в тишината –

шепот плах със огнена снага

да разказва приказки за любовта.

© Елена Трендафилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??